Hatósági jóváhagyást kapott az ország legkorszerűbb FNPT II-es szimulátora

2019.06.05.

136 megtekintés

A Fly-Coop Kft. eddig is rendkívül szerteágazó és széleskörű légi-szolgáltatások révén látta el a magyar és középkelet-európai régióinak légi-szolgáltatói iparágát. A folyamatosan fejlődő képző szervezetünk mellett újabb tevékenység irányába nyitottunk, biztosítva ezzel a még magasabb szintű képzési és vizsgáztatási igények kielégítését.

A közel egy éves előkészítő munka után örömmel oszthatjuk meg a hírt a néhány héttel ezelőtti sikeres hatósági auditot követően, az ország legkorszerűbb FNPT II szimulátorának üzembe helyezéséről.

A három különböző típust szimulálni képes berendezés folyamatos bevonása a képzési eljárásainkba elindult, így a hozzánk akár teljes képzésben, akár csak gyakorlat megújító szándékkal jelentkezők számára egyaránt elérhető.

Számos előnyei közé tartozik az időjárástól független pontos tervezhetőség, a komplex és légijárműben nem gyakorolható feladatok alapos végrehajtása és a hibák részletes elemezhetősége mellett a költséghatékony működés.

Immáron a SE(IR), ME(IR), MCC+JOT képzéseink teljessé váltak egy rendkívül élethű kezelhetőséget és valós környezetet biztosító, modern berendezés révén.

Nagy Péter
(Technical Manager – Fly-Coop Simulator)

További részletek és információk
a training@flycoop.hu címen érhetők el.

Megosztás